• Basis Pedicure Behandeling          actie1

Desinfecteren van de voeten, het knippen van de nagels, het dunner maken van de nagels met een frees en desgewenst het polijsten van de nagel, het verwijderen van eelt, likdoorns en/of kloven en als afsluiting desinfecteren en aanbrengen van een verzorgende voetencreme.


  • Deel Pedicure Behandeling         

Desinfecteren van de voeten, het verwijderen van likdoorn, kloof of ingegroeide nagel en als afsluiting desinfecteren en aanbrengen van een verzorgende voetencreme.


  • Aanbrengen Gellak                                             

De nagels worden gelakt met een basislaag gellak en daarna 2 lagen in de gewenste kleur, met als afsluiting een topcoat. Elke laklaag wordt uitgehard onder een speciale LED-Lamp. De gellak verstevigt en egaliseert de nagel. De lak blijft 4 tot 6 weken mooi.gellak

 

 


  • Cosmetische Pedicure Behandeling  

Desinfecteren van de voeten, het knippen van de nagels, het dunner maken van de nagels met een frees en desgewenst het polijsten van de nagel, het verwijderen van eelt, likdoorns en/of kloven en als afsluiting desinfecteren. Vervolgens een uitgebreide scrub of masker en als afsluiting een hot candle massage. Dit is een massage met de olie die ontstaat na het branden van een kaars. Deze olie heeft dezelfde temperatuur als het lichaam.